torstai 14. heinäkuuta 2016

Treffejä

Huh, että voikin olla vaikeaa löytää aikaa blogiin kirjoittamiselle. Petsiekin kun sulki ovensa niin tuntuu, ettei ollenkaan ole enää asiaa tietokoneelle.. ja nyt kun minulla on loma niin todella suuri osa päivästä menee koirien kanssa ulkoilemiseen ja muuhun touhuiluun. Nyt ollaan oltu kahtena päivä terffailemassa toisia koiria. Löysin facebookista ryhmän "Pentutreffit Joensuu" ja tuolta on tullut bongattua monen monta pentukaveria Reinalle. Vaikka se nyt ei kovasti toisista koirista välitäkkään... :D

Molemmilla kerroilla ollaan oltu Onttolassa. Tuolla on todella paljon tilaa koirilla juosta ja leikkiä. Ja mikä parasta myös mahdollisuus uimiseen! Todella harvoin on kuulemma myös muuta porukkaa, joten ihan rauhassa saa koirien kanssa olla.Toissa päivänä meitä oli vain kolme treffaamassa. Minun lisäksi mukana oli serkkuni Maisa dallun kanssa ja facebook ryhmän kautta mukaan tuli myös ISO koirasusipentunen mukaan. Luna pääsi myös tällä kertaa pentujen kanssa juoksemaan.
Reina meinasi alkuun haukkua tuon koirasuden ihan pystyyn, mutta rauhottui kuitenkin kieltoihin. Reina oli hieman tylsää seuraa muille pennuille, kun olisi ennemmin halunnut pyydystellä keppejä ja muuta mukavaa metsästä. Juoksenteli siis mieluummin erillään muista. Myös rannassa yksinään uiskenteli, vaikka muut yrittivätkin saada sen mukaan leikkiin.. Tylsä!

Eilen meitä olikin sitten hieman useampi ja Luna sai tällä kertaa jäädä kotiin nukkumaan. Yhteensä oli seitsemän pentua! Aivan ihania pikkusia. Melkeen meinaa itsellekkin jo pentukuume nousta..
Reina oli taas ärsyttävä komentaja ja ennemmin touhusi omiaan erillään muista. Pari kertaa sekin kuitenkin innostui juoksemaan kavereiden kanssa, jes!


Tällä kertaa mentiinkin sitten eri suuntaan kun edellisellä kerralla. Pennut rallittelivat iloisina keskenään pitkin metsäpolkuja. Ihana näky! Pian tultiinkin taas rantaan ja suurin osa pennuista olikin jo innokkaina uimassa. Meidän Reina varsinkin :D


Todella vähän jaksoin kuvia räpsiä ja vaikeaa se olikin, kun koko ajan joku juoksi päin tai oli kiipeämässä syliin. Tuossa nyt kuitenkin pari kuvaa mitä onnistuin räpsäisemään.
Ja loppuun vielä omista haukuista seisotuskuvat. Reinahan on jo superiso tyttönen!2 kommenttia:

  1. Reina on tosi näpäkän näköinen! Tykkään, vaikka täysin vieras rotu mulle onkin :-)

    VastaaPoista