tiistai 31. toukokuuta 2016

Reinan pentutreffit

Lauantaina soi kello jo aikaisin ja heitin koirien kanssa pienen lenkin. Kiireella piti tehdä kaikki aamutoimet, mutta silti meinasi tulla kiirus. Noin kymmeneltä pakattiin Reina autoon ja startattiin kohti Pirkkalaa. Parin ajetun kilometrin jälkeen tajusin, että kamera unohtui ja pitihän se vielä käydä hakemassa. Onneksi ei kuitenkaan pitkällä oltu kun kameran muistin!


Vaikka lähdettiin hieman aikataulusta jäljessä niin ei oltu kun noin kymmenisen minuuttia myöhässä. Tosin hankaluuksia hieman tuotti löytää terffipaikalle.
Paikalle oli jo ehtinyt Reinan kansvattaja ja kaksi muuta mudia, Reinan sisko ja siskopuoli. Hetki vielä odotettiin Reinan veljeä. Pian päästiinkin jatkamaan matkaa parkkipaikalta metsään. Metsässä koirat päästettiin irti ja voi sitä riemun määrää! Reina olisi halunnut leikkiä kaikkien kanssa, mutta kukaan ei tykännyt tunkeilevasta ja yli-innokkaasta kakarasta.

Tehtiin pieni lenkki ja pysähdyttiin uittamaan koiria. Uimapaikka oli hieman huono, kun oli äkkisyvää. Koirat ei oikein meinannut uskaltaa mennä eteen, mutta vesipetoReinaa pulahti pari kertaa kepin perässä.
Tästä vielä jatkettiin lenkkiä ja pysähdyttiin vielä kuvaamaan koiria. Muilla oli myös leluja mukana joiden perässä koirat tykkäsivät juosta.

 Lenkin jälkeen pidettiin parkkipaikalla vielä pieni näyttelytreeni. Reinalla ei yhtään meinannut riittää kiinostustus. Kaikki muu olisi ollut paljon kivempaa. Aikamoisen virtapiikin olen kyllä saanut. Tuossa vaiheessa muut olivat jo väsyneitä, mutta Reina se edelleen jaksoi juosta ja riehua.


Millään ei olisi jaksanut ajella takaisin kotia ja väsymyshän siinä meinasi iskeä. Ei vaan auttanut muu kuin huristella. Luna oli todella innoissaan kun saavuttiin pihaan. Juoksi todella kovasti vastaan ja vinkui. Minun iloksi serkku oli käyttänyt Lunaa lenkillä, joten saikin hetken ihan vain laiskotella.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti