maanantai 9. toukokuuta 2016

Mainoskuvauksissa Helsingissä 5.2

Facebookissa Koirat -ryhmässä haettiin kahta koiraa mainoskuvauksiin. Minä päätin kokeilla onnea ja ilmoitin alla olevalla kuvalla Lunan ja Liisan Jaden mukaan.


Kuvakommenteissa jo kehuttiin kovasti tyttöjä ja pian tulikin viestiä messengeriin ja tytsyistä kysyttiin lisätietoja. Laiteltiin Lunasta ja Jadesta lisää kuvia ja videotkin ja studiolla oltiin aivan myyty!

Perjantaina 5.2 koitti kuvauspäivä, joten lähdin koirien kanssa aamusta Espooseen isäpuoleni kyydillä, kun hän lähti töihin. Liisa nappasi minut Lommilasta kyytiin ja siitä jatkettiin Itäkeskukseen, kun oli hieman ylimääräsitä aikaa. Ostettiin aamupalaa ja kierreltiin eläinkaupoissa.  Pian koittikin jo aika lähteä kohti studioita. Siellä Luna ja Jade pääsivät tutustumaan pääroolissa olleeseen kultaiseennoutajaan Sandyyn. Hienosti tulivat kaikki juttuun kerkenään, enkä uskonutkaan, että koirien välillä tulisi mitään ongelmaa olemaan. 
Myös Reina oli mukana studiolla kaikkia ihastuttamassa, mutta sillä menikin aika lähes koko ajan nukkuessa. Olihan se vasta pieni kakara tuolloin. 

 

Ylempänä on video jossa näkyy Luna ja Jade. Tosiaan vilahtavat vain lopussa, mutta siellä ne kuitenkin ovat!

Oikein mukava päivä oli ja koirillakin oli hauskaa! Varsinkin kun saivat extra paljon huomiota ja herkkuja. Kotona sitten nukuttikin kovasti.

3 kommenttia:

 1. Siis eikä, mä oon monesti nähnyt ton mainoksen ja sanonut ääneenkin esim. siskolle, että tossahan on lopussa kokkeri. Mut et se onkin Luna! Ei hitsi, siistiä. :D Varmaan mielenkiintoinen kokemus teille kun saitte olla mukana, tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, Lunahan se siellä! Oli joo kyllä mielenkiintoista ja jälkeen päin on myös tullut puhelu, että molemmat koirat halutaan taas mainokseen ja pari viikkoa sitten käytiin koirien kanssa taas kameran edessä. Näistä vaan ei enempää saa julkaista ennen kuin mainos on julkaistu :D

   Poista
 2. Onneaa!! <3 Tiedän sen tunteen, kun koirasi on valittu johonkin kuvaukseen tai sellaiseen :D

  VastaaPoista