maanantai 23. toukokuuta 2016

Kameraa ulkoiluttamassa

Tultiinpas taas koirien kanssa tänne Joensuuhun hieman muuttokuormaa purkamaan ja kavereita ja sukulaisia tapaamaan. Lauantai menikin aikalailla auton ratissa ja muuttokuormaa purkaessa. Kaiken kukkuraksi oli aivan kamala sää, joten koiriakaan ei pahemmin kiinostanut ulkoilu.


Sunnuntaina sitten serkku pistikin viestiä ja kysyi lähdetäänkö hänen kanssa koiria juoksuttamaan ja kameraa ulkoiluttamaan. Olihan se sitten lähdettävä! Hänellä on nykyään Neera rotikan lisäksi ihana pieni dalluvauva Maisa!
Ensiksi suunnattiin Valkealammelle Kontiolahteen. Tuo oli aivan ihana paikka ja varmasti olisi saanut täydellisiä kuvia, vaan kameran muistikortti päättikin sitten irtisanoa itsensä, eikä saatu tuolta kuvia. Hetken siinä oltua lähdettiinkin hakemaan Prismasta uusi muistikortti ja suunnattiin Noljakkaan Aavarannalle. Tuo on kanssa aivan ihana paikka, jossa useasti tulee käytyä koirien kanssa.
Koirat kävivät uimassa, juoksivat kepin perässä, painivat keskenään ja mikä tylsintä... Joutuivat kameran eteen istumaan!Luna oli taas mieluummin omissa oloissaan kaukana muista ja puuhaili omia juttujaan. Kovasti tykkäsi koko ajan olla vedessä uimassa ja hakemassa keppejä tai sitten vain haistelemassa tuoksuja.
Reina taas oli koko ajan Neeran kimpussa. Juoksentelivat ja painivat yhdessä ja kun kiireiltään kerkesivät niin kävivät polskimassa. Reina myös innostui repimään keppiä Neeran kanssa. Ei ihan pärjännyt noin 40 kiloiselle rotikalle.
Maisa yritti epätoivoisesti pysyä perässä ja saada kavereita kiinni, mutta ei kukaan edes huomannut pientä kakaraa. Pari tuntia koirat jaksoivat riehua, eikä vielä millään olisi halunneet autoon. Kotona kyllä oltiin sitten oikein väsyneitä ja uni maistui!
Toivon mukaan vielä joku päivä ehditään käydä koirien ja kameran kanssa tuolla Kontiolahdessa. Oli niin kaunis paikka!
Ihanaa kun uuden kodin lähellä on näin paljon todella kivoja lenkkimaastoja  ihan lyhyen ajomatkan päässä. Millään ei enää malttaisi odottaa muuttoa.
8 kommenttia:

 1. Miten pitkään olette Joensuussa? Me tullaan hurttiksen kanssa 28.5-2.6. ja 12.6-... sinne. Ois kiva treffata! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennään tämän viikon perjantaina tai lauantaina kotia ja palataan taas lauantaina ja sitten jäädäänkin tänne pysyvästi. Mekin mieluusti treffataan uusia tuttavuuksia! :)

   Poista
  2. Mä muutan elukoitten kanssa omilleni. Isäpuoli ja velipuolet jäävät tuonne Nummelle :)

   Poista
 2. Okei eli nyt kesäkuun alusta mennään ristiin. Jos sitten siinä kuun puolenvälin paikkeilla nähtäisiin, kun tulen 12.6. ainakin kahdeksi viikoksi sinne. :-) laittele mulle vaikka sähköpostia (satu.vanh@gmail.com), niin saadaan treffit pystytettyä :-)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Miten söpö Maisa 😍 Reinan korvat myös ihan huiput!

  VastaaPoista