keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Sitä, tätä ja tuota

Ihan hävettää, kun näin laiskasti tulee blogia päivitettyä. Hengissä kuitenkin ollaa, ettekä edes ole mistään jääneet paitsi!


Meillä ollaan elelty normaalia koiranelämää. Hieman tylsää kun ohjatut treenit loppuivat, mutta nyt yritetään kuitenkin kotona treenailla koirien kanssa kaiken näköistä. Reinan kanssa ollaan ruvettu hieman treenaamaan sivulle tuloa ja seuruuta. Moni varmasti on sen aiemminkin aloittanut, mutta meillä ei ole mikään kiire kisakentille, joten ollaan omaan, meille sopivaan, tahtiin lähdetty tuota treenailemaan ja oikein hyvältä näyttääkin!
Lunan kanssa on haaveissa ehkä jopa vielä tänä vuonna korkkaamaan tokokisat. Nyt ollaan aloitettu hiomaan noutokapulan pitämistä. Hienosti se sitä pitääkin niin kauan kuin tarvitsee, mutta ongelmana on esineen suuhun ottaminen.


Me ollaan paljon oltu koirien kanssa metsässä ja pellolla, mutta myös koirakavereita ollaan käyty tapaamassa nyt kun oman auton sain ostettua. Vaan onhan siitä autosta harmiakin ollut...


24.4 suunnattiin tyttöjen kanssa Rajasaareen. Jostakin kumman syystä minun oli todella vaikea löytää perille, vaikka nyt kun ajattelee niin sinnehän onkin todella helppo mennä... Rajasaaressa treffattiin Noora ja Riimi.
Luna oli onnessaan kun oli paljon koirakavereita joiden kanssa pääsi rallittelemaan. Välillä oli myös kiva käydä meressä pulikoimassa.
Reinaa taas ei koirakaverit kiinostanut. Olisi vain Lunan kanssa halunnut leikkiä ja jatkuvasti meinasi komentaa Lunaa, kun leikki muiden koirien kanssa, joten ei siitä oikeen meinannut mitään tulla Reinan osalta. Rauhoittui kuitenkin kun pyysin sen vierelle.
Tunti me tuolla viivyttiin, mutta kylmän tuulen ja sateen takia oli lopulta pakko lähteä.


26.4 meillä oli suuntana Nuuksio, jonne suunnattiin Liisan ja hänen lauman kanssa, sekä meidän yhteisen kaverin Jennin ja hänen seropin kanssa. Sää oli taas mitä kamalin, mutta lähdettiin kuitenkin kiertämään Korpinkierrosta, joka on pituudelta 8km. Loppu vaiheessa vielä lähdettiin väärään suuntaan kävelemään, joten kävelyä taisi tulla noin 10km.
Lähes koko matkan satoi vettä ja jo ennen puolta väliä me kaikki oltiin ihan läpimärkiä. Noh, se ei kuitenkaan menoa haitannut ja varsinkin koirat nauttivat. Kävivät jopa uimassa! Pikku hiljaa saisi kyllä sateet ruveta hellittämään ja kesä ruveta tulemaan.
Lenkki meni oikein kivasti pientä eksymistä ja kaatosadetta lukuun ottamatta. Suuri helpotus oli päästä autoon lämmittelemään. Lenkin jälkeen käytiin vielä hakemassa Sellosta kahvit ja subit!
Vihdoin kun oli aika lähteä kotiin niin auto päättikin, että hänen palvelunsa loppui siihen. Ei auttanut muu kuin soittaa isäpuoli apuun ja korjaamollehan tuo auto oli vietävä. Onni oli, että auto hyytyi noin 300m korjaamolta. Yhdeksän jälkeen vihdoin päästiin koirien kanssa kotiin. Koirat menivät heti omille pakoilleen nukkumaan ja minä sain läpimärät vaatteet vaihdettua kuiviin!


 Meillä on koirien ja pupujen kanssa suuri elämänmuutos edessä. Sain nimittäin tarjouksen kivasta luhtitalosta Joensuussa! Viikonloppuna mennään katsomaan mimmoinen talo on kyseessä ja toivon mukaan se on oikein kivaisa ja päästään kesäkuussa muuttamaan. Ensi viikolla on myös haastattelu uuteen kouluun.
Toivotaan nyt, että kaikki menisi suunnitelmien mukaan!


 Kaikki kuvat c. Noora!

3 kommenttia:

 1. Onpa ihania kuvia! Toivottavasti talon kanssa onnistaa, siinä tapauksessa tervetuloa Joensuuhun :D Meidän kanssa saa tulla lenkkeilemään ja tutustumaan sheltteihin siinä sivussa sit. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kovasti toivotaan, että vihdoin päästään takaisin koti konnuille! :D
   Me tullaan mielellään treffaamaan teitä! 8)

   Poista
 2. Aivan ihana blogi! Ja todella mahtavia kuvia!

  VastaaPoista